Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Mätarvägen 31

Lager, 7500 m2, Stockholm, Brunna

Nu finns möjligheten att hyra ca 7500 i nyproducerat lager. Skyltläge utmed E18. Tillträde November 2018.

Nu Bygger NCC det fjärde huset i Brunna som kommer heta Lyckobrunnen. Två hyresgäster har skrivit på för ytor där och i och med det finns det ca 8400 kvm kvar att hyra. Inflyttning kan ske från 1 november 2018. Av de ca 8400 kvm består 6550 kvm av lageryta i bottenplatta med en bärighet på 3800 kg/kvm. Ytan är försedd med ett sprinklersystem. Resterande yta är entresol om 1865 kvm med en bärighet på 500 kg/kvm.
På entresolet kan man förutom lagerhålla gods få utökade kontorsytor om så önskas. Takhöjden är 12 m fritt under balk. Totalt finns 5 vädertätade portar med lastbrygga i lasthöjd om 120 cm från mark. Det finns 1 markport. NCC lägger mycket fokus på att hålla nere driftkostnaderna i sina lokaler och således också för hyresgästen.
Utanför byggnaden skapas en väl tilltagen rangeryta och uppställningsyta. Hela fastigheten ska bli inhägnad med ett högt stängsel där access sker genom grind. 19 st tillhörande personbilsparkeringar varav en är handikappparkering. Kontoret blir ljust och erbjuder både öppna ytor, kontor, kök/matsal och omklädningsrum.

Området:
NCC utvecklar ett logistikområde i Brunna, Upplands Bro. Den första etableringen gjordes under 2015 då Edströms Logistik och Svenskt kosttillskott valde att flytta in i Hälsobrunnen. Sen har det fortsatt med en väldig fart. Esdröm behövde mer yta och NCC byggde ett till hus för dem. Året efter stod Önskebrunnen klar och in flyttade Autoglas och Zalando.


Kontakta annonsör
Linda Persson
073-745 13 12
uthyrning@savills.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning