Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Lindhagensgatan 94-96

Lager, 30 m2, Stockholm, Kungsholmen

Nu kan man hyra förråd på Lindhagensgatan 94-96 totalt om ca 105-134 kvm, mycket nära anslutning till Essingeleden, Fridhemsplan och enbart ett par minuter från centralen. Förrådet ligger i garage med en takhöjd på 2,80 m, infart sker från Ulriksborgsgatan. Tillgång till garaget sker i anslutning via huvudgatan (Lindhagensgatan) samt att Ni ansluter till förrådet direkt från garaget utan att behöva använda hiss eller lastkaj. Ni erbjuds möjlighet till en säker lastning och lossning inomhus med fin, torr och säker lagerlokal. Förrådet ligger inom tullarna. Garaget har kameraövervakning.

Lokalen uthyrs i fint skick.

Omgivning

Fastigheten ligger i närheten av Essingeleden och det tar bara ca 10 minuter med bil till Bromma flygplats. Såväl tunnelbanans gröna linje som den blå linjen passerar Lindhagensterrassen med stationerna Thorildsplan respektive Stadshagen inom ca 150 meters gångavstånd. Om du väljer att ta bussen så stannar flera busslinjer i direkt anslutning till området.

Övrigt

Fastigheten är belägen på Kungsholmen i Stockholm intill Gångaren 14, 15, 19 och 20 som redan ägs av AFA Försäkring. Den största hyresgästen i Gångaren 16 är Visma. Totalt innehåller byggnaden 12.000 m² uthyrbar area. Därtill finns 80 st garageplatser.

Området är ett av områdena i fokus för Stockholms Stad. I Stadshagen kommer 3500 nya bostäder att byggas, flera nya kontorshus samt handel kommer att färdigställas de kommande åren. Lindhagensterrassen är en del av före detta Sankt Görans sjukhus och kringliggande fastigheter ägs främst av Skanska. Attraktiviteten kommer kraftigt att stärkas allt eftersom boende och arbetande etableras i Stadshagen.

Kungsholmen


Kontakta annonsör
Sofia Lögdahl
08-696 40 87
0708-93 95 17
sofia.logdahl@afafastigheter.se


Kontakt

Sofia Lögdahl Sofia Lögdahl
08-696 40 87
0708-93 95 17

sofia.logdahl@afafastigheter.se

Fler lokaler för kontakt


AFA Fastigheter

Läs mer om AFA Fastigheter och deras 7 lediga lokaler

www.afafastigheter.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280881

AFA Fastigheter

Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning