Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kraftvägen 32

Lager, 845 m2, Stockholm, Kungsängen

Kombinerad lager och kontorslokal i Upplands-Bro.Lagerdel om ca 375 kvm och kontor med omlädningsrum en trappa upp om ca 470 kvm.Till lagret finns två portar med mått B3,5m x H3,3m samt en mindre port med mått B2,4m x H3,2m.Takhöjd lager ca 3,65m.Till kontoret en trappa upp finns två hissar, personhiss (ca 0,9 x 2m) samt lasthiss för 2 000 kg.Tillträde enligt överenskommelse.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett mindre industriområde cirka 5 kilometer från Kungsängens Centrum som ligger 30 kilometer nordväst om Stockholms stad.

Kommunikationer

Kungsängen har tät pendeltågstrafik mellan Stockholm - Bålsta och en bussterminal som är en av knutpunkterna i regionen. Med pendeltåg från Stockholms central mot Bålsta och anslutande buss 558 från Kungsängens station tar resan ca 35 minuter.

Service

Kungsängen är en ort i förändring med mycket att erbjuda både boende och besökare. I Kungsängens centrum, som genomgått en uppfräschning de senaste åren, finns småbutiker, mysiga caféer, välbesökta restauranger och trevliga pubar. Hamn- och strandområdena är populärt utflyktsmål på somrarna. Särskilt välbesökt är hamnens restaurang och café. I närområdet finns konditori och gatukök.


Kontakta annonsör
Roland Aoun
08-50385365
roland.aoun@corem.se


Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i Kungsängen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning