Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kabelgatan 8

Lager, 460 m2, Stockholm, Arlandastad

I Arlandastad finns nu denna fristående fastighet om 460 kvm hyresledig.Fastigheten, som är mycket flexibel, är fördelad på två våningsplan. Våningen i markplan om totalt 260 kvm, består av flera mindre kontorsrum samt en lager/verkstadsdel om strax under 100 kvm. Lagerdelen med en takhöjd på 5 m under balk, nås via en markport om 3x3 meter, vilket ger en smidig access för in- och utlastning och möjlighet att köra bilen rätt in i lokalen för den som önskar det. Övervåningen om ca 200 kvm består av kontor, konferensrum, lunchrum med kök. Fastigheten är även utrustad med två stycken toaletter, dusch och bastu.På fastighetens mark finns ett flertal parkeringsplatser och det går även att köra runt fastigheten med personbil.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Brista industriområde ligger utanför Stockholm i nära och bra anslutningar till kollektivtrafik, anknytanade motorvägar samt Arlanda Flygplats. I- och i anslutning till Birsta ligger Märsta Centrum och Eurostop Arlanda med stor variation av butiker, restauranger och annan service.

Kommunikationer

Fastigheten är smidig att ta sig till via diverse kommunikationsmedel och ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 15 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Service

I området finns yrkesbutiker så som glasmästeri, elektronik, måleributiker etc..


Kontakta annonsör
Sofie Nyberg
070 975 56 58
sofie.nyberg@corem.se


Kontakt

Sofie Nyberg Sofie Nyberg
070 975 56 58

sofie.nyberg@corem.se

Fler lokaler för kontakt


Corem Property group AB

Läs mer om Corem Property group AB och deras 107 lediga lokaler

www.corem.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 276980

Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i Arlandastad


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning