Hans Stahles väg 17

Lager, 860 m2, Stockholm

Stor lagerlokal centralt belägen i Tumba!

Fastigheten på Gustaf de Lavals Väg 10 består av åtta byggnader, huvudsakligen kontor men också lager/industri samt skola och restaurang. Fastigheten, som är uppförd år 1960, har delvis renoverats under 2004-2005 och är i gott skick. Fastigheten ligger 5 minuters gångväg från Tumba Station som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Stockholm. Med pendeltåg tar det 25 minuter till Stockholm C. Ett stenkast från fastigheter ligger även Tumba Centrum där det finns service som butiker, restauranger, bank och apotek. Intill fastigheten finns mycket goda parkeringsytor.

Omgivning

Här får ni närheten till både naturen och centrum. Anlagda gång- och cykelvägar öppnar upp fantastiska möjligheter för lunchmotion och promenadmöten. Lite längre bort i kommunen finns fantastiska naturreservat, motions- och skidspår, sjöar och parker.

Kommunikationer

Med buss och pendeltåg Utmärkta bussförbindelser som stannar ett stenkast bort från fastigheten. Här kan man enkelt ta sigtill Tumba station, Fruängen, Rönninge, Huddinge med flera. Man kan även gå på 10 minuter till Tumba station där ytterligare bussförbindelser finns samt pendeltåget som tar er till Stockholm City på 25 minuter och Södertälje på 20 minuter.

Med bilFastigheten är mycket lättillgänglig med bil via både Huddingevägen och Hågelbyleden.

Service

Helt intill på promenadavstånd finns hela Tumba Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Kontakta annonsör
Vane Kostovski
072-397 17 07
vane.kostovski@profi.se


Kontakt

Vane Kostovski
Vane Kostovski
072-397 17 07

vane.kostovski@profi.se

Fler lokaler för kontakt
Profi

Läs mer om Profi och deras 60 lediga lokaler

www.profi.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 303069

Utvalda lokaler från Profi

Liknande lediga lokaler