Ekbacksvägen 24

Lager, 159 m2, Stockholm, Bromma

Möjlighet att förhyra kontorslokal på Ekbacksvägen 24! Lokalen ligger en trappa upp i fastighetens gårdshus. Hiss finns.
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal med lager alt. produktionsyta. Lokalen är belägen på plan 1 i fastigheten och nås via rymmlig hiss och trapphus. Lokalen erbjuder kontor, lager med pentry och wc. Fastigheter erbjuder posten företagscenter som närmsta granne och goda möjligheter till in- och utlastning via fastighetens innergård. Välkommen till Ekbacksvägen 24!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08-518 331 10
Helen.Rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma