Brunnbyvägen 18

Lager, 12000 m2, Stockholm, Årsta

BESKRIVNING
Vid Årsta partihallar finns nu möjlighet att vara med och ta fram en skräddarsydd lösning på upp till 12 000 kvm lager-/crossdockbyggnad i Stockholms mest citynära läge. Årsta partihallar ligger cirka åtta kilometer söder om Stockholms city, nära vägförbindelser och med möjlighet till tågtransport i direkt anslutning. Området är ett partihandelscentrum för bland annat frukt, grönsaker, blommor och fisk.

Jernhusens detaljplan för Brunnbyvägen 18/Partihandlarvägen (fastigheten Östberga 1:3) gör det möjligt att uppföra en lager-/crossdockbyggnad med tillhörande kontor och personalutrymmen i fyra våningar. Byggnaden kommer att vara anpassad för lastning och lossning från järnväg eller lastbilar, sannolikt inlastning från 18-metersbilar och utlastning till mindre distributionsfordon. Möjlighet till citydistribution med elfordon.

TOTAL YTA:12 000 kvm

OMGIVNING/NATUR:
Brunnbyvägen 18/Partihandlarvägen, som ligger i direkt anslutning till Jernhusens kombiterminal i Årsta och Årsta partihallar, är så centralt placerad det går utan att ligga innanför tullarna till Stockholms innerstad. Samtidigt som av- och infarter till södra stambanan, E4/E20 och Södra länken är mindre än en minut bort. Årsta partihallar ligger cirka åtta kilometer söder om Stockholms city och är ett partihandelscentrum för bland annat frukt, grönsaker, blommor och fisk.

NÄRSERVICE:
I nära anslutning till området finns ett antal lunchrestauranger. Närmaste större centrum är Liljeholmen och Globenområdet. När den nya stadsdelen Årstafältet färdigställs finns matbutiker och restauranger ett stenkast bort.

KOMMUNIKATIONER:
Fastigheten, som nås enkelt med bil, ligger i Årsta partihallar och är strategiskt belägen mindre än en minut från av- och infarter till södra stambanan, E4/E20 och Södra länken.

Närmaste busshållplats är Partihandlarvägen som trafikeras av buss 134 och 168 (mellan Gullmarsplan och Östberga). Cirka 10 minuters gångväg till närmaste pendeltågsstation Årstaberg som trafikeras av pendeltåg mellan exempelvis Uppsala-Södertälje och Bro-Älvsjö samt av tvärbanan Sickla-Alvik-Solna station och busslinjerna 134, 145 och 160.

ÖVRIG INFORMATION:
Antal portar: Anpassas till verksamhet
Yta: 7 000-12 000 kvm
Lastkaj: Ja
Garage: Ja
Värme/kyla: Det finns möjlighet att dela upp fastigheten på två ytor, till exempel varmlager och/eller kyllager.

Mer information finns på www.jernhusen.se/partihandlarvagen

Kontakta Annonsör

Niklas Andersson
073-826 47 86
niklas.andersson@jernhusen.se


Kontakt

Niklas Andersson
Niklas Andersson
073-826 47 86

niklas.andersson@jernhusen.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300265