Brodalsvägen 11 B

Lager, 162 - 486 m2, Stockholm, Partille

Lager med litet kontor eller showroom, fin kombilokal i Brodalens industriområde, Partille
OM LOKALEN
Yteffektiv kombilokal på Brodalsvägen 11 B i Partille.

Nu finns det tillfälle att hyra flera så kallade skepp bredvid varandra, vilket kan ge en yta om totalt 486 m². Här kan du bedriva lager och produktionsverksamhet eller showroom vägg i vägg med andra spännande verksamheter. Här ryms även WC med dusch samt ett mindre pentry.

Leveranser tas smidigt emot via den ca 4 meter höga vikporten. Takhöjden är ca 6-7 meter och skapar fina möjligheter för pallställ och produktionsytor. Ytorna är fördelade på 144 m² golvyta samt en entresolyta på ca18 m² i respektive skepp.

Månadshyran inkl. driftkostnader, fastighetskatt, fiber samt p-platser ligger på 18 500 till 55 500 kr/månad exkl. el och moms, beroende på hur stor yta man hyr.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
På Brodalsvägen 11 B ligger en nyproducerad fastighet som stod klar i januari 2020. Fastigheten är belägen i Brodalens industriområde ett stenkast från E20 och tillhör Partille kommun. Fastigheten inrymmer ett antal olika verksamheter och erbjuder effektiva lagerytor med tillhörande personal ytor och kontorsplatser.

Byggnaden är uppförd med betongplatta på mark med stålstomme och ytterväggar av sandwichelement av stål med betongsockel. Utvändig kulör på huset är silvermetallic. Fastigheten är försedd med solcells-anläggning som producerar el till fastigheten, vilket innebär en starkt reducerad el-kostnad.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
I Brodalen industriområde finns alla förutsättningar för att du och dina medarbetare ska trivas. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig hit, både för dig, dina kunder och leverantörer.

KOMMUNIKATIONER
Läget i anslutning till E20 gör det är lätt att ta sig till fastigheten både med bil och allmänna kommunikationer.

-Närmsta hållplats är Partille Port, som trafikeras av busslinje 501, 502 och 518 och ligger ca 950 m bort.

-Goda parkeringsmöjligheter invid fastigheten

NÄRSERVICE
-Inom ca 1-2 km

finns Partille Arena och Köpcentrum Allum som tillsammans med flera stora handels-aktörer skapar en trevlig atmosfär för både kunder och medarbetare att vistas i. Här finns all tänkbar service och handel

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Partille

Liknande lediga lokaler i Partille