Brodalsvägen 11 B

Lager, 162 m2, Stockholm, Partille

Lager, kontor eller showroom, fin lokal i Brodalens industriområde
OM LOKALEN
Yteffektiv lagerlokal på Brodalsvägen 11 B i Partille, här finns det som behövs för att din verksamhet ska kunna flyta på smidigt.

Leveranser tas emot via den ca 4 meter höga vikporten. Takhöjden är ca 6-7 meter och skapar fina möjligheter för pallställ och produktionsytor. Ytan om 162 m² är fördelad på 144 m² golvyta samt en entresolyta på ca18 m² som passar utmärkt som kontor och ger dig en bra överblick över lokalen. Här kan du bedriva till exempel lager, produktionsverksamhet eller showroom vägg i vägg med andra spännande verksamheter. Här ryms även WC med dusch samt ett mindre pentry.

Månadshyran inkl. driftkostnader, fastighetskatt, fiber samt en p-plats ligger på 18 100 kr/månad exkl. el och moms, avser lokalen i befintligt skick.

Tillträde kan ske 2023-12-31, eventuellt tidigare.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
På Brodalsvägen 11 B har vi en nyproducerad fastighet som stod klar i januari 2020. Fastigheten är belägen i Brodalens industiområde ett stenkast från E20 i Partilles kommun. Byggnaden är uppförd med betongplatta på mark med stålstomme och ytterväggar av sandwichelement av stål med betongsockel. Utvändig kulör på huset är silvermetallic. Fastigheten är försedd med solcellsanläggning som producerar el till fastigheten, vilket innebär en starkt reducerad el-kostnad.

KOMMUNIKATIONER
Läget är lättillgängligt i anslutning till E20 och det är lätt att ta sig till fastigheten både med bil och allmänna kommunikationer. Bussar går från Partille Port, Partille centrum och Skulltorpsvägen en kort promenad från fastigheten. Det är även möjligt att resa med tåg från Partille Station.

OMGIVNING
I Brodalen industriområde finns alla förutsättningar för att du och dina medarbetare ska trivas. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig hit, både för dig och leverantörer. I Partille centrum, bara några hundra meter bort, kan du luncha med dina nya företagsgrannar eller storhandla efter jobbet.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se