Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Bergkällavägen 36

Lager, 1250 m2, Stockholm, City

Lager- och kontorslokal i Bredden/InfraCity.På Bergkällavägen endast ett par minuter från E4:an finns nu en lageryta om 700 kvm samt en kontorsyta om 550 kvm hyreslediga.Lagret har 3 stycken portar, 2 stycken med måttan 4 x 4 meter och 1 med måtten 3 x 3 meter. Ungefär halva lagerlokalen har en takhöjd om 5 meter och andra halvan har en takhöjd om 3 meter.Kontoret ligger högst upp i huset och har ett fint ljusinsläpp, planlösningen består av både mindre rum och öppna ytor, vilka anpassas i samråd med kommande hyresgäst.På fastighetens mark finns gott om parkeringar.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Fastigheten ligger endast ett stenkast från E4an och goda busskommunikationer med tunnelbana och pendeltåg. Närområdet består huvudsakligen av industri- och varuhus med flertalet restauranger, möjligheter till shopping och diverse servicebutiker.

Kommunikationer

Från Bergkällavägen med hållplatserna "Bergkällavägen" / "Bredden" går bussar regelbundet med anknytning till pendeltåg Rotebro, Kallhäll samt Upplands Väsby och till tunnelbanan Kista (blå linje). Utöver detta så når man E4an inom ett par minuter, Stockholm C 25 min, Uppsala 35 min och Arlanda på ca 15 minuter med bil.

Service

Lokalen ligger i ett industriområde med direkt närhet till E4 . Infra City med affärer, hotell, gym, mässhall och restauranger finns ca 500 meter bort.


Kontakta annonsör
Roland Aoun
08-50385365
roland.aoun@corem.se


Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning