Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Stålkulegatan 2 F

Lager, 1010 m2, Malmö, Håkanstorp

Superfräscht lager med härligt ljusinsläpp. Trivsamt att jobba i då man får in dagsljus genom takfönsterna. Fastigheten ligger nära centrum och man tar sig lätt ut på motorvägen. Lokalen är fördelad på lager samt sex ljusa kontorsrum och ett stort konferensrum. Tvätt- och omklädningsmöjligheter finns i lokalen. Lagret har öppen yta med ett fåtal pelare. Takhöjd om ca 4.10 meter. Möjlighet finns att anpassa ytan för ny verksamhet.

Omgivning

Fastigheten är lokaliserad vid rundellen Sallerupsvägen mitt emot matbutiken Luco Food.

Närmast omgivning består av ett litet småindustriområde intill Bulltoftafältet. Närområdet består även av villor och radhus.

Kommunikationer

Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Med bil tar du dig snabbt till centralstationen på 10 minuter. Flera busslinjer passerar fastighetsadressen. Med buss tar man sig till Malmö central på cirka 25 minuter. Kör man bil tar det 10 minuter. Från Sturup går det buss in till centrum som tar ca 30 minuter. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du enkelt tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central inom loppet av ca 30 minuter.


Kontakta annonsör
Judy Korman
010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se


Kontakt

Judy Korman Judy Korman
010-482 78 06

Judy.Korman@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 309 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280286

Klövern ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning