Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Traktorvägen 19

Lager, 358 m2, Lund, Gunnesbo

Kombinerad kontor och lagerlokal i Lund

Välkommen till denna trevliga kontors- och lagerlokal med egen entré intill Nova Lund. Planlösningen går att anpassa efter hyresgästens behov. Kontakta oss för mer information och visning.

Fastigheten består av fyra separata byggnader som ligger inom ett företagsområde med kommersiell inriktning mot handel, kontor och industri. Som närmsta granne ligger Lunds Kakelvaruhus, Färghuset, Stoby Måleri och Ballingslöv kök.

Omgivning

Inom gångavstånd ligger handelsplatsen Mobilia och köpcenter Nova Lund, vilket bidrar till en god rörelse i området. På Mobilia finns ett stort utbud av matbutiker såsom: Stora Coop, City Gross och ICA Kvantum. Med dess omedelbara närhet till Nova Lund erbjuds ett stort utbud av shopping och restauranger. Inom området ligger även möbelföretaget Mio, Nordsjö Idé och design, Kronans droghandel, blomsterföretaget Buketten och Systembolaget.

Planlösning

Lokalen är uppdelad i två våningsplan. I entréplanet finns en utställningsyta/gemensamhetsyta tillsammans med pentry. Två kontorsrum samt direkt ingång till lagret som består av lageryta, ett mindre kontor samt wc/dusch och toalett. In- och utlastning på baksidan av fastigheten. Våningsplan två består av trevliga kontorsytor med härligt ljusinsläpp. Stort konferensrum med plats för sittning om tolv personer.

Kontorsytan är ca 136 kvm och lagerytan ca 122 kvm.

Takhöjd lagerdel ca 5.40 meter.

Kommunikationer

Ett strategiskt bra och kommunikativt läge med snabb närhet till E22:an samt E6:an. Hållplats för kollektivtrafiken finns i nära anslutning till fastigheten, där både stadsbussar och vissa regionbussar passerar. Med buss når man Lunds centralstation inom ca 5 minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel. Inom gångavstånd når man även Gunnesbo Pågatågsstation.

Kontakta annonsör
Judy Korman
010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se


Kontakt

Judy Korman Judy Korman
010-482 78 06

Judy.Korman@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 263 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298046

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i GunnesboLiknande lediga lokaler i Gunnesbo

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning