Pilgården 6 A

Lager, 203 m2, Landskrona

Lager och verkstad med kontor och personalytor
OM LOKALEN
Letar du efter en lokal för ditt växande anläggningsföretag? Då har du hittat den!

Lokalen är 203m² stor och ligger på markplan. Den består av arbetsytor i form av två kontorsrum samt tre garage/lager som ger gott om utrymme för förvaring av antingen material eller fordon. Två omklädningsrum med tillhörande duschar gör det enkelt för era anställda att byta om både innan och efter arbetsdagen. Ett välutrustat pentry och tre toaletter säkerställer bekvämligheten för dig och ditt team.

Ringvägen ligger i närhet av lokalen, vilket gör det enkelt att ta sig ut till Landskronas olika stadsdelar samt ut på motorvägen och vidare. Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till lokalen, för såväl anställda som besökande kunder. En busslinje som tar en direkt till tågstationen går strax utanför det kringliggande bostadsområdet, för de som pendlar med kollektivtrafik.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

OM FASTIGHETEN
Pilåkern byggdes på beställning av Landskronahem på 60-talet, för att bekämpa den övergripande bostadsbrist som fanns. Fastigheten är ett stort bostadsområde som består av ca 400 lägenheter och rikligt med grönytor. Pilåkern är designad med många arketypiska inslag som kännetecknar fastigheter som blev byggda under miljonprogrammet.

OMRÅDE/OMGIVNING
För de som tycker om att vara fysiskt aktiva, ligger Landskrona idrottshall inom gångavstånd. Ringvägen går längs med fastigheten, den snabbaste vägen ut till motorvägen och till stadens olika delar. Busslinjer går strax utanför området för de som reser med kollektivtrafik.

KOMMUNIKATION
Buss 500m

Parkering 10m

NÄRSERVICE
Lunchrestauranger 500m

Matbutik 750m

Träning 750m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler