Industrigatan 68

Lager, 152 m2, Landskrona

Lager med tillhörande port på Industrigatan 68 Landskrona
OM LOKALEN
Upptäck möjligheterna med en lagerlokal med närhet till centrala Landskrona!

Majoriteten av ytan är avsedd för varulager, förvaring eller mindre produktion av olika slag. Lokalen är på markplan med en dedikerad port direkt in till lagerutrymmet, för effektiv hantering av varor. Fyra rum är placerade längst in i lokalen som kan användas som kontor, mötesrum eller fikarum. Toaletter finns tillgängliga strax utanför dörren som leder in i byggnadens gemensamma korridor.

Denna lokal befinner sig en kort sträcka från teaterparken, med stadens många restauranger, butiker och andra tjänster nära till hands. Busslinjer som kan ta resenärer ut till centralstationen går från teaterparken, vilket är ca 7 minuters gångväg från lokalen. Det finns gott om parkeringsplatser på fastigheten både för pendlande medarbetare och besökande kunder som kan användas kostnadsfritt.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

OM FASTIGHETEN
Kontorsfastighet i två plan belägen i industriområdet i Landskronas södra del nära infartsleden. Det är gångavstånd till centrum och nära till affärscentrat Infarten med bl.a. Willys och restauranger. Området har goda parkeringsmöjligheter.

Stenen Företagshus inrymmer flera olika verksamheter såsom vårdcentral, lager och kontor och en del av fastigheten fungerar som ett enklare kontorshotell med gemensamma ytor såsom kök, konferensrum och toaletter.

OMRÅDE/OMGIVNING
Fastigheten är belägen i småindustriområde i södra delen av Landskrona. Fastigheten ligger på gångavstånd till city och med snabb access med bil till E6.

KOMMUNIKATIONER
- 7 min gångväg in till City

- Busshållplatser längs Österleden

- 5 min med bil till påfart till E6

NÄRSERVICE
7 min gångväg till city med restauranger, matbutik och övrig service. 2 min med bil till Willys längs Österleden.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB