Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Filaregatan 17-19

Industri/Lager, 6514 m2, Kungälv

Försäljaren 9 uppfördes 1974 som industri- och lagerbyggnad. Ytan uppgår till cirka 6500 kvadratmeter lageryta. Takhöjden är 5,5 meter under balk och ytorna är delvis sprinklade. Lagerlokalen är uppdelad i tre brandsäkrade sektioner. Stora delar av Fastigheten är inhägnade. I Försäljaren 9 finns även en restaurangverksamhet med entré mot Filaregatan.

Omgivning

Fastigheten är belägen strax nordöst om Kungälvs centrum på Filaregatan 17-19 i Ängegärde industriområde. Det centrumnära verksamhetsområdet ligger mellan Romelandavägen och Trollhättevägen. I området finns cirka 120 företag som exempelvis Mekonomen, Bilprovningen och Colorama. Västerut från Fastigheten mot E6:an ligger Mimers hus och Ica Maxi. På andra sidan Trollhättevägen finns ett bostadsområde med villabebyggelse.

Kommunikationer

Kommunikationsläget med bil är bra med cirka två kilometer till E6:an samt till Kungälvs centrum. Från Fastigheten är det cirka 23 kilometer till Göteborgs centrum. De kollektiva bussförbindelserna utgörs av linje 307 och 317 som stannar i närheten av Fastigheten. Restiden till Kungälvs centrum är cirka 34 minuter. Med ett byte nås Göteborgs centrum och Nils Ericson Terminalen på cirka 40 minuter.


Kontakta annonsör
Andreas Kaveland

andreas.kaveland@hemfosa.se


Utvalda lokaler från Hemfosa Fastigheter AB


Liknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning