Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Västgötagatan 16

Lager, 3000 - 8000 m2, Katrineholm

På Västgötagatan, strax utanför Katrineholms centrum erbjuder vi nu spännande och flexibla lokaler om ca 8 000 kvm. Ytorna, som håller en mycket hög standard, är uppdelade på ca 3000 kvm lager och ca 5000 kvm kombinerad produktion,- lager- och kontorsyta. Takhöjden är genomgående ca 4,2 m till balk.Till lagerdelen finns 5 st portar, 4 st med lastkaj och vädertätning och 1 st markport. Alla med måtten H: 3,5 m x B: 3 m. Till produktionsdelen finns i dagsläget en port med måtten H:4m x B:4,2m.Lokalen är väldigt anpassningsbar och fungerar utmärkt som såväl butik, lager eller produktionslokal.I anslutande lokaler finns ytterligare kontorsytor att tilläggshyra.Populär lunchrestaurang finns i samma fastighet.Parkeringsplatser finns på fastighetens mark.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt belägen i ett bostadsområde tillsammans med ett antal andra kontors- och lagerfastigheter endast några minuter från riksväg 57.

Kommunikationer

Från Katrineholms Centralstation går busslinje 1 till fastigheten, med hållplats "Upplandsgatan", som är belägen utanför entrén. Bussresan tar cirka 4 minuter och trafikeras en gång i timmen. Busslinje 730 går även den från centralstationen och stannar vid busshållaplats "Katrineholms Kyrkogård". Fortsätt därifrån i bussens färdriktning cirka 500 meter.

Service

Med ett gångavstånd på 15 minuter till centrala Katrineholm finns det ett brett utbud av shopping, restauranger och servicebutiker. I närområdet finns även träningsanläggningen Backavallen med löparbanor samt ett intilliggande gym.


Kontakta annonsör
Jan Östergren
070 53 16 118
jan.ostergren@corem.se


Kontakt

Jan Östergren Jan Östergren
070 53 16 118

jan.ostergren@corem.se

Fler lokaler för kontakt


Corem Property group AB

Läs mer om Corem Property group AB och deras 107 lediga lokaler

www.corem.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 269238

Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning