Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Vitmossevägen 3

Industri/Kontor/Lager, 1074 m2, Jönköping, Hedenstorp

Hedenstorp, industriområdet som är ett av Jönköpings mest expansiva industri- och verksamhetsområde. Här växer det fram moderna kontors-, lager och industrilokaler i en härlig mix. Nu finns det chans för dig och dina anställda att utvecklas ihop med Hedenstorp. Fastigheten är belägen på Södra Hedenstorp med nära anslutning till E4:an samt riksväg 40, centrala Jönköping och runt knuten finns Jönköpings flygplats. Nu finns det möjlighet att hyra en modern verksamhetslokal på detta populära område.

Omgivning

Omgivningen består mestadels av lättare industri samt handel.

Planlösning

Lokalerna lämpar sig väl för lagerverksamhet då takhöjden tillåter fritt utrymme upp till 7 meter u.k balk samt möjlighet för genomkörning med lastbil. Lokalen kan även med fördel användas för produktionsverksamhet. I anslutning till lagret finns en tvätthall med rejäl markport. Den tillhörande kontorsytan om totalt 226 kvm är fördelad på två våningsplan och går att använda för tex butik eller showroom i anslutning till lagret.

Kommunikationer

Lokalen är nära belägen på- och avfart till Riksväg 40, och du når Jönköpings centrum inom ca 10 min med bil. Buss 27 trafikerar sträckan mellan centrala Jönköping och Hedenstorpsindustriområde.

Service

All tänkbar service så som restauranger, butiker, banker, hotell mm hittar du i Jönköpings centrum inom ca 10 min bilfärd från lokalen.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse.
Parkeringsplatser finns på fastigheten.


Kontakta annonsör
David Hjalmarsson
036-4400496
0701-974554
david.hjalmarsson@quadrent.se


Kontakt

David Hjalmarsson David Hjalmarsson
036-4400496
0701-974554

david.hjalmarsson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt


Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296742
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning