Tallvägen 34

Butik/Kontor/Lager, 1210 m2, Jönköping, Bankeryd

Fin lager\produktionslokal med tillhörande ljusa moderna kontorsytor. Lokalen lämpar sig väl för lager och produktionsverksamhet där möjlighet finns att ha showroom och butik i den tillhörande kontorsdelen.

Omgivning

Här har företag som Anza, Inwido, Electro Elko, Hide a Light, Carstens, Lyreco och Jonssons Bygg valt att ha sina verksamheter, ett industriområde med Smålands gröna skogar precis runt knuten.

Planlösning

Lokalen erbjuder ljusa moderna kontorsytor i delvis två plan. Kontorsdelen är inredd för att jobba i öppet landskap med ljusa luftiga ytor. I anslutning finns även tillhörande konferens och mötesrum. Kontorslandskapet renoverades 2016 med ny el, fiber och kyla. Lagerdelen upptar idag ca 1 500 kvm med tillhörande entresol och är idag anpassad efter en plockintensiv verksamhet. Möjlighet finns att anpassa ytan för att maximera antalet kvadratmeter lageryta som går att använda i lokalen. Angöring till lagret sker via markport.

Kommunikationer

Läget nära 195:an gör att transporter snabbt och smidigt tar sig till och från lokalen och även vidare till E4:an. Det tar bara 15 minuter in till Jönköpings centrum.

Service

Men det mesta av service så som livsmedelsaffär, apotek, gym, restaurang mm finns i Bankeryd.

Övrigt

Mer information om lokalen hittar du på www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se