Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kylvägen 3

Industri/Lager, 1560 m2, Jönköping, Torsvik

Nu finns det möjlighet att hyra en lokal med guldläge på Kylvägen 3 precis vid Torsvik centrum. Fastigheten är på cirka 15 000 kvm vilket ger dig som företagare alla möjligheter att skräddarsy och växa in i en lokal som passar din verksamhet. Befintlig byggnad är idag på 2 700 kvm med markportar och travers samt en takhöjd på minst 6 meter till nock. En extra bonus med lokalen är att den är utrustad med travers vilket gör att lokalen passar för de flesta industri-, logistik- och byggföretag.

Omgivning

Torsvik, med sina ca 4 500 anställda och närmare 100 st företag är en av Sveriges största och viktigaste logistikområden.

Planlösning

En öppen lokal som enkelt kan anpassas utefter en ny hyresgästs verksamhet. Man välkomnas som besökare och anställd till lokalen av en trevlig entré med kontor direkt till vänster och en liten reception till höger. Ett större konferensrum finns intill receptionen via en korridor och rymmer upp mot 20 personer. På ovanvåningen finns personalutrymmen och pentry. Personalutrymmet är utrustat med både tvättmaskiner, dusch och WC. I dagsläget är det ett 20 tal anställda som byter om där med personliga skåp som förvaring. Ett extra stort plus för de anställda är den fina terrass som nyttjas flitigt under vår- och sommarhalvår. Lokalen har idag minst 6 meter till nock och det finns alla möjligheter att utöka byggnaden för den som behöver en större lokal. Det finns gott om uppställningsyta samt fyra större portar som är ca 4,5 meter höga och 5 meter breda. Lokalen är utformad på ett sätt som gör det enkelt att få genomkörning om man som företag behöver det. Tveka inte, vill du som företag ha en lokal på Torsvik och samt kunna växa? Då är detta lokalen för dig!

Kommunikationer

Med E4:an och kollektivtrafik precis intill går det inte få ett mer optimalt läge.

Service

I den direkta närheten finns Friskis och Svettis, Läkarhuset och restaurang Anne Husman.


Kontakta annonsör
Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se


Kontakt

Anders Mårtensson Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995

anders.martensson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt


Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289960
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning