Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Industrigatan 14 A

Lager, 6527 m2, Jönköping, Ljungarum

I Ljungarum finns ett kyl- och fryslager om drygt 6 500 kvm hyresledigt från hösten 2018. Fastigheten som är i mycket fint skick har en takhöjd om ca 5,5 meter i lagerdelen. 16 stycken portar med måtten B:2,5 m x H: 3,0 m och 1 port med måtten B:3,5 x H:4,2 m finns för smidig lastning och lossning. Det finns 70 stycken platser för truckladdning. Kontorsytor om ca 800 kvm finns i anslutning till lagret. Kyl- och fryslagret går att konvertera till varmlager.Kring fastigheten finns gott om rangerytor och parkeringsplatser.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Service

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.


Kontakta annonsör
Daniel Lindhagen
08 503 853 30
daniel.lindhagen@corem.se


Kontakt

Daniel Lindhagen Daniel Lindhagen
08 503 853 30

daniel.lindhagen@corem.se

Fler lokaler för kontakt


Corem Property group AB

Läs mer om Corem Property group AB och deras 109 lediga lokaler

www.corem.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288933

Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i Ljungarum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning