Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Fridhemsvägen 17

Industri/Kontor/Lager, 1700 m2, Jönköping, Centrum

En fin verkstad/butiksfastighet med goda lagerutrym-men. Centralt belägen vid Fridhemsvägen 17. Lokalen är mycket lättillgänglig i Fridhemsområdet med skylt-läge utmot Herkulesvägen/Solåsvägen. Lokalen lämpar sig för lager och produktionsverksamhet där det finns möjlighet för ett showroom eller liten butik intill lagret. Ytan uppgår till ca 1 700 kvm varav kontor i två plan om dryga 400 kvm. Här finns företag som Konradssons Kakel, Elajo, Elektroteam Elteknik, Dekra m.fl. Samtidigt tar det endast 3 minuter in till Jönköpings centrum. Lokalen har goda parkeringsmöjligheter, en port med lastkaj och en port i markplan. På fastigheten finns även ett garage som uppgår till 36 kvm. Fastigheten passas utmärkt för den verksamhet som sätter stort värde på skyltläge, god tillgänglighet och att branda sina lokaler helt efter de egna kraven.

Omgivning

Omgiven av industri.

Planlösning

Lokalerna i byggnaden är fördelade på två plan, plan 1 uppgår till ca 1 450 kvm och plan 2 uppgår till 216 kvm. Plan 1 är uppdelat i två delar, vid entrén finns det mindre kontorslandskap samt ett konferensrum och kök intill om ca 216 kvm. Den andra delen som består av lager, montering och en liten butik omfattar ca 1 231 kvm. Till lager/butiksdelen finns en port i markplan och en port med lastbrygga. Takhöjd i lagerdelen är ca 4,5 uk balk.

Kommunikationer

Busslinje finns i området.

Service

All tänkbar service finns i området eller i centrala Jönköping.18416

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se


Kontakt

Anders Mårtensson Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995

anders.martensson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt


Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301725
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning