Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Bultvägen 4

Lager, 515 m2, Jönköping, Ljungarum

I centrala ljungarum finns nu en fin lagerlokal om 515 kvm med betonggolv och två stora portar diagonalt i markplan hyresledig. Lokalen är utrustad med lunchrum samt med wc och dusch.Portarna har måtten B:4xH:3,58m.Området kan bli helt inhägnat om krav på hög säkerhet ställs.

Omgivning

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer affärer, byggvaruhus och diverse industrier.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Busslinje 25 som trafikerar sträckan går 150-200 m från fastigheten. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Service

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ finns inga hinder. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl finns även goda chanser till shopping.


Kontakta annonsör
Ulrik Rosklint
072-31 99 500
ulrik.rosklint@corem.se


Kontakt

Ulrik Rosklint Ulrik Rosklint
072-31 99 500

ulrik.rosklint@corem.se

Fler lokaler för kontakt


Corem Property group AB

Läs mer om Corem Property group AB och deras 94 lediga lokaler

www.corem.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 241199

Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i LjungarumLiknande lediga lokaler i Ljungarum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning