Garnisonsgatan 48

Kontor/Lager, 1901 m2, Helsingborg, Berga

Modernt kontor/showroom och flexibelt lager med pallställ uthyres! Lagret har 3 stora markportar och 2 last hus med vädertätning.

Modernt kontor och flexibelt lager med pallställ uthyres! Lagret har 3 stora markportar ca 4,5 x 4 m och 2 last hus med vädertätning. Fri höjd under balk är 6.20 m. Det finns oljeavskiljare vid ett av last husen som möjliggör tvätt av distributions bilar som exempel. Avsedd plats för ca 5 truckar, kontor, pentry och toalett med dusch finns på lagret. Entresolplan på ca 60 kvm för förvaring av lättare förbrukningsmaterial eller liknande. Kontorsdelen används som showroom på våning 2 men kan inredas med fler kontorsrum på ca 12-15 arbetsplatser. Det finns nu 2 större kontorsrum, Stort pentry på våning 2 med matsal som kan användas som konferensrum. I anslutning så finns en balkong. På våning 1 finns 3 kontorsrum och ett mindre pentry. Även här kan man anpassa för ca 12-15 arbetsplatser. 2 toaletter, en med dusch och ett hygienrum. Idag används fastigheten till grossistverksamhet med butik.

Omgivning

Puma, Byggmax, Audio Pro, Carlsson & Möller.

Kommunikationer

Regionala och kommunala bussar stannar i området. Direkt anslutning till E4/E6.

Service

Ca 5 minuters bilfärd till Väla köpcentrum med 100 talet butiker och ett restaurang torg.

18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1350 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Anders Ledtje
0731-40 10 40
anders.ledtje@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Berga