Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Väderilsgatan 42

Kontor/Lager, 164 m2, Göteborg, Hisingen

Kontor/lagerlokal.

Kontor- eller lagerlokal med stor och öppen yta samt mindre rum för kontorsverksamhet. Ett stort entréparti underlättar in- och urlastning av varor till lokalen. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Lokalen ligger mitt i ett lugnt bostadsområde med närhet till Friskväderstorget som erbjuder ett gott serviceutbud.
Uthyres endast till momspliktig verksamhet.

Omgivning

Väderilsgatan ligger i norra Biskopsgården. Friskväderstorget med sitt rika serviceutbud ligger på promenadavstånd från lokalen.
Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med såväl bil som allmäna kommunikationsmedel. Spårvagnshållplatsen med namnet Väderilsgatan ligger tvärs över gatan, mittemot lokalen.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.53870

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i HisingenLiknande lediga lokaler i Hisingen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning