Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sörredsvägen 105

Lager, 6400 - 13000 m2, Göteborg, Torslanda

Nya moderna lagerytor i Hisingens Logistikpark.

Prologis är en global aktör som utvecklar, äger, förvaltar och hyr ut logistikanläggningar i strategiska lägen. I Göteborg har Prologis sen tidigare fyra fullt uthyrda anläggningar om totalt ca 70 000 m².

Nu har man färdigställt första etappen av en ny logistikpark längs med Hisingsleden och påbörjar sista och andra etappen som man tillsammans med den globala fastighetsrådgivaren JLL ska hyra ut. Under 2018 kommer byggnationen att påbörjas med färdigställande under kvartal 1 2019.

Lagret har en takhöjd om 12,2 m fritt under balk samt en golvbärighet om 5 ton/m². För in- och utlastning finns 12 lasthus med vädertätning och lastbrygga samt 2 markportar. Kontor- och personalutrymmen byggs och anpassas efter hyresgästens behov.

Lokalen är ansluten till fjärrvärme och är miljöcertifierad enligt BREEAM. Prologis lägger mycket fokus på att hålla nere driftkostnaderna i sina lokaler och således också för hyresgästen.

Utvändigt finns det gott om rangerytor för såväl personalparkering som för frekventa transporter till och från fastigheten. Hela parken kommer att vara inhägnad med elstyrda grindar för in- och utpassering.

För mer information vänligen kontakta oss på JLL.


Kontakta annonsör
Rikard Lindkvist
076-894 45 91
rikard.lindkvist@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Torslanda

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning