Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mölnlycke logistikpark - Returvägen

Kontor/Lager, 1000 - 10400 m2, Göteborg, Mölnlycke

Mölnlycke logistikpark etapp tre är ett området på 26 000 m² som är byggklart för verksamheter inom handel, kontor och logistik. Nyttjandegraden är 40 procent av markytan och byggnadshöjd 12 meter.
Parken utgörs redan idag av 5 000 kvadratmeter fullt uthyrda lager- och kontorslokaler där stora företag som GB Glace, Apoteket, FedEx och Pilkington huserar.

Omgivning

På fem minuter tar du dig med bil till Mölnlycke Centrum som erbjuder ett brett utbud av restauranger och butiker. Lika nära är det till Råda Säteri, för den som vill ha en verklig förstaklassig restaurang inbäddad bland grönska och vatten. Här kan du också ta en promenad på lunchen eller varför inte ett härligt dopp i Rådasjön.

Planlösning

Vi på Next Step Group bygger moderna och effektiva lokaler och självklart har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Med våra flexibla lösningar kan du lita på att få lokaler som är helt anpassade efter din verksamhet.
Tack vare fastighetens höga standard blir den kostnadseffektiv och attraktiv under lång tid.

Kommunikationer

Mölnlycke Logistikpark ligger med en utmärkt strategisk placering längs med riksväg 40. Du kör på en kvart till pulsen på Avenyn och lika snabbt till alla avgångar från Landvetter flygplats. Det är bara 13 km åt båda håll. På fem minuter med bil (3 km) är du mitt på torget i Mölnlycke Centrum. Härryda kommun trafikeras av ett flertal busslinjer som går nära nog dygnet runt (de tar en liten paus mellan cirka 02.30–05.00) och stannar nästan utanför dörren.

Service

Närområdet bjuder på allt som behövs för att vardagen ska fungera perfekt – service, goda kommunikationer, kultur och vacker natur finns i direkt anslutning till Mölnlycke Logistikpark.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Caroline Bengtsson
031-7126911
0733-120912
caroline@the-house.se


Kontakt

Caroline Bengtsson Caroline Bengtsson
031-7126911
0733-120912

caroline@the-house.se

Fler lokaler för kontakt


Next Step Group

Fler lokaler från Next Step Group

nsgroup.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 257656

Liknande lediga lokaler i Mölnlycke

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning