Karl Johansgatan 152

Lager, 3 - 36 m2, Göteborg

Hyr förvaring i Majorna, förråd och lager på Karl Johansgatan 152 i Göteborg
Om lokalen
Här erbjuds förrådsytor i storlekar mellan ca 3-36 m². Perfekt för dig som behöver extra förvaring nära centrala Göteborg. Fastigheten är låst och larmad på kvällar och nätter.

Fastighetsinformation 
I Mölnlycke Sytråds gamla fabrik från 1934 finns numera flertalet kontor, ett 80-tal förråd, lager, produktion- och verkstadsytor, restaurang och Friskis & Svettis. En anrik blandfastighet med utmärkt skyltläge mot Oscarsleden.

Kommunikationer
Fastigheten nås smidigt med med bil, buss och spårvagn, närmsta hållplats är Vagnhallen Majorna och ligger ca 500 meter bort. Härifrån tar du dig till Centralstationen eller Frölunda Torg på ca 20 minuter, det finns också bra cykelleder längs med Karl Johansgatan. För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

Omgivning
Fastigheten är belägen i Majorna på gränsen mot Kungssten. Karl Johansgatan, som är ca 2,6 km lång, sträcker sig från Stigbergstorget till Kungsstensmotet. Området är en blandstad med kommersiella ytor som samsas med gamla landshövdingehus och modern arkitektur.
Det finns flertalet restauranger i området, närheten till både Frölunda Torg, Linnéstaden och kommande Masthuggskajen ger möjlighet till mycket god service.

Kontakta Annonsör

Katarina Karlmark
010-603 93 21
katarina.karlmark@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler