Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

J A Wettergrens gata 7

Lager, 1400 m2, Göteborg, Högsbo

Nu finns en stor verkstads- och lagerlokal i mycket bra läge i Högsbo. Lokalen har ramp från markplan för smidig avlastning. Omklädningsrum inklusive dusch på ca 80 kvm finns att tillgå.

I anslutning till fastigheten finns en lucnhrestaurang och i området finns också Pekkas, Kentas Lunch och Måltiden. En kort biltur bort hittar du Frölunda Torg samt Köpcentrum 421 med sina 29 800 kvm försäljningsyta. Här hittar du all tänkbar service och shopping!

Omgivning

Norra Högsbo Industriområde är ett av Norra Europas största kluster av industriverksamheter där drygt 1000 verksamma företag huserar. Fastigheten på J A Wettregrens gata är belägen utmed Dag Hammarskjöldsleden i norra delen av Högsbo Industriområde. Läget utmed leden medför ett mycket bra skyltläge för verksamheterna i fastigheten. Numera är de stora landmärkena i området Pågens fabrik, Kahls kaffefabrik och Köpcenter 421 och kommer i framtiden att inkluderas i en av Göteborgs största bostadsbyggnationer då Dag Hammarsköldsleden kan komma att förändras till en boulevard som en förlängning av Linnegatan med bostäder och utökad kollektivtrafik.

Kommunikationer

Kommunikationen till och från J A Wettergrens gata är mycket god. För den bilburne kommer man snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6/E20. Kollektivtrafiken är också bra, precis utanför fastigheten finns busshållsplatsen J A Wettergrens Gata, där busslinjerna 82 samt 758 avgår ifrån. Dessa tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min.

Service

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. Flertalet lunchrestauranger finns i området, varav en är belägen i fastigheten. Med bilen tar du dig på några minuter till köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.


Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i HögsboLiknande lediga lokaler i Högsbo


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning