Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Stenvretsgatan 2

Industri/Lager, 3200 m2, Enköping, Stenvreten

Lager/logistiklokal om 3200 kvm bredvid E18 i Enköping med möjlighet till snabbt tillträde.

I Stenvreten, i nära anslutning till E18, ligger denna lager/logistikslokal, med invändig takhöjd från 4,5 m upp till 7 m, och 8 lastportar/lasthus som leder rakt in i lokalen. Ytorna är lämpliga inte minst för 3:e parts logistik, men även lättare industri och liknande är fullt möjligt.
Förutom den 3000 kvm stora lagerhallen, finns också personalutrymmen i form av lunchmatsal med pentry, omklädningsrum, WC och duschar samt kontor.
Detta är ett utmärkt tillfälle att tillträda en lager/logistikyta i ett mycket bra läge endast ca 45 min från Stockholm.

Omgivning

Stenvretens Norra industriområde ligger i Enköpings norra delar, nära påfarten till E18. Områdets präglas av företagande i form av lager/logistik och industri och här finns bl.a. DHL, ASG, Chiquita, YIT, bilprovning, bildemontering, sågverk, samt Enköpings garnison.

Planlösning

Lokalen består huvudsakligen av en lagerdel med 4,5 m i takhöjd innanför lastportarna, samt en höglagerdel med en takhöjd på 7 m. Lagerytorna nås via åtta lastportar med utvändiga lasthus. Inne i lagerytorna finns i dagsläget även två mindre ytor som avgränsats med väggar, varav en används som serviceyta, den andra som lagerkontor.

Kommunikationer

Kommunikationsplattformen för fastigheten är mycket god, helt i enlighet med Enköpings slogan ”Sveriges närmaste stad”:
Bil: E18 går i öst-västlig riktning genom Enköping och passerar precis intill fastigheten. Likaså gör även riksväg 55, mellan bl.a. Uppsala (E4) och Strängnäs (E20). Dessutom startar riksväg 70 i Enköping och leder vidare norrut till Dalarna.
Tåg: På 15 minuter tar man sig till Västerås, Stockholm 40 min, Uppsala 45 min, Sala 50 min, Eskilstuna 60 min, samt till Örebro på 70 min. Förbindelserna är bra med täta avgångar.
Flyg: Västerås internationella flygplats ligger 20 minuters bilfärd från Enköping och även Arlanda flygplats ligger nära, med en restid på en timme med flygbuss.

Service

I närområdet finns ett flertal yrkesbutiker inom bl.a. bygg- och anläggning, yrkeskläder, fordonsindustrin, ett flertal lunchrestauranger samt bensinstation. Från Stenvreten är det inte mer än ett par kilometer till Enköpings centrum, med all tänkbar service.

Vägbeskrivning

Från E18 tar man av på Stockholmsvägen söderut, vid trafikplats Annelund. Efter ca 1 000 meter tar man av till höger, in på Barkan gatan som leder in till Stenvretens Norra industriområde. Efter ca 300 meter svänger vägen till vänster och byter namn till Stenvretsgatan, där fastigheten är belägen.

Övrigt

Teknisk information
Takhöjd
7 m

Lokalen kan nås via
Enköping är Uppsala läns näst största tätort och ligger mellan Stockholm och Västerås. Staden är strategiskt placerad som ett nav i Mälarregionen och nås på cirka 20-30 minuter från såväl Stockholm som Västerås.

P-platser för hyresgäster och besöksparkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten. På den stora gårdsplanen finns uppställningsplats för lastbilar och gods.

Tillträdande hyresgäst har möjlighet att ta över befintlig inredning som tex. pallställage. Företag verksamma inom 3:dje parts logistik är särskilt intressanta då förutsättningar för framtida uppdrag kan diskuteras.


Kontakta annonsör
Markus Gahnfetl

0739-808041
mg@nordika.se


Kontakt

Markus Gahnfetl Markus Gahnfetl

0739-808041

mg@nordika.se

Fler lokaler för kontakt


Nordika Fastigheter AB

Fler lokaler från Nordika Fastigheter AB

www.nordika.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296738
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning