Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Staffanstorpsvägen

Lager, 3100 m2, Burlöv, Sunnanå

Tomt för nyproduktion i Stora Bernstorp

Nu finns det möjlighet att teckna avtal för en nyproducerad lager- och logistiklokal. I dagsläget är det endast en tomt för bebyggelse, så här kan ni som hyresgäst vara med och skräddarsy er lokal redan från början. Det strategiska läget mellan inre- och yttre Ringvägen har gjort Stora Bernstorp till en betydande handelsplats med framgångsrika butikskoncept såsom City Gross, Hornbach , Jysk, Elgiganten och Flügger Färg.

Här har du som hyresgäst närhet till Malmö City och all dess service, men framför allt når du snabbt de stora trafiklederna. Andra etablerade verksamheter i området är Akzo Nobel, Transfargo, BMW Group Nordic, MAN Truck och Bus och Toyota.

Byggnadens totala takhöjd får lov att vara upp till 8 meter med lastportar. Inom fastigheten finns det gott om parkeringsplater för personal och besökare.Du har som hyresgäst stor möjlighet att påverka och anspassa ytor och dess utseende, för att passa din verksamhet. Byggnaden går att hyra i dess helhet eller delar av den. Den totala ytan är ca 3 100 kvm i entreplan.

Omgivning

Detta område är attraktivt för logistik och tunga transporter samt andra verksamheter med behov av logistik- och lagerfastigheter. Området är under ständig utveckling. Närmasta granne är idag byggvaruhuset Hornbach.


Kontakta annonsör
Judy Korman
010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se


Kontakt

Judy Korman Judy Korman
010-482 78 06

Judy.Korman@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 267 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297937

Klövern ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning