Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Suttungs gränd 2

Kontorshotell, 24 - 26 m2, Uppsala, Uppsala Gate

Centralt beläget kontorshotell vid tåget

Välkommen till Klöverns kontorshotell, First office i Uppsala Gate. Här finns 12 moderna kontorsrum i storlekarna mellan 12-26 kvm. Just nu finns det 2 lediga rum om 24 respektive 26 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, touchdownplatser, kök inkl. kaffe/te, internet och städning. Konceptet är idealiskt för mindre nystartade företag som uppskattar nätverk med likasinnade, eller för er som önskar en flexibel kontorslösning. Uppsala Gate har det perfekta läget för tågpendlare.

Fastigheten består av 2 byggnader, varav den ena är det gamla posthuset som är ombyggt från grunden. Den andra byggnaden är helt nybyggd och innefattar bland annat Elite Hotell. First office är beläget en halv trappa upp, i den ombyggda delen med ljudisolerade fönster mot Kungsgatan och mot innergården.

Omgivning

Uppsala Gate har ett bra pendlarläge intill Resecentrum på Kungsgatan mitt i centrala Uppsala. First office har flexibla rumsstorlekar för 1-4 personer. I fastigheten finns Elite hotell, Bishop arms och den populära lyxrestaurangen Miss Voon. Det finns även en rooftop bar med magnifik vy över hela stan.

Planlösning

Möblerat ljust kontorsrum med stort fönsterparti och glasväggar. First office är modernt inrett i sober färgsättning, såsom vitmålade väggar, grafitgrå täckande matta och avgränsande glaspartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummen är möblerade med vita höj-/och sänkbara skrivbord, kontorsstol samt förvaringsskåp med hyllplan. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom 2 mötesrum (avsett för ca 6 personer och ca 4 personer), telefonirum, kök med matplats och förråd/kopiering..

Kommunikationer

Uppsala Gate är beläget precis intill Resecentrum för både tåg och busstrafik över hela länet. Bättre pendlarläge kan man inte få tag på i Uppsala.

Service

Läget mitt i centrala Uppsala har ett rikt serviceutbud av butiker, restauranger och caféer. Det finns trevliga shoppingstråk och gallerior. För friskvård finns både yogacenter, flertalet gym och Centralbadet på gångavstånd. Stationen har goda luncher med populär uteservering. Inne i Resecentrum finns både caféer och flera alternativ till take awayluncher såsom sushi, baguetter och sallader.

Kontakta annonsör
Christina Toth
010-482 72 53
christina.toth@klovern.se


Kontakt

Christina Toth Christina Toth
010-482 72 53

christina.toth@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 293 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297888

Klövern ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning