Vasagatan 7

Kontor/Kontorshotell, 125 m2, Stockholm, Norrmalm

Hyr kontor på ett av Stockholms bästa och mest centrala lägen.
Ljust, representativt och privat kontor högst upp i huset med generöst ljusinsläpp och utsikt över Stockholm city´s takåsar. Kontoret om 125 kvm är anpassat för upp till 30 personer och består av en öppen kontorsyta samt två stycken privata mötesrum. Lokalerna på plan 9 har en modern känsla med stora öppna ytor, mötesrum samt telefonhytter. Kontorets fantastiska läge mitt i City med endast några få steg till Stockholm Centralstation och tjugo minuter till Arlanda skapar en attraktiv arbetsplats för ert företag.

Givetvis ingår även fullservice som förenklar vardagen och ger er tillgång till samtliga kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, telefonhytter och gemensamma utrymmen. Som hyresgäst hos oss har du även fri tillgång till samtliga lounger och aktiviteter på alla våra fyra anläggningar i Stockholm city. Boka ett mötesrum, starta dagen med våra populära frukostmingel eller byt arbetsmiljö för dagen och hitta ny inspiration
Med våra flexibla kontorslösningar är det alltid möjligt att byta till en större eller mindre yta om dina behov förändras med tiden.
Hyr endast den yta som matchar era behov.

Omgivning

Vasagatan är ett restaurangtätt område som erbjuder allt från ett stort utbud av lunchrestauranger inne på Centralstationen till trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns också ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner en stund mitt på dagen bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår alldeles runt hörnet från 7A Centralen, når du Arlanda på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta.
Privat P-plats finns att hyra i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. På gångavstånd från kontoret finns också en besöksparkering belägen på Mäster Samuelsgatan. Föredrar du att cykla eller gå till jobbet finns ett låsbart cykelrum i huset och för bättre framkomlighet träder nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i området kring Vasagatan.

53770

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Ida Tengman

08-58610700
office@7a.se


Kontakt

Ida Tengman
Ida Tengman

08-58610700

office@7a.se

Fler lokaler för kontakt
7A

Läs mer om 7A och deras 13 lediga lokaler

www.7a.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304049

Utvalda lokaler från 7A i Norrmalm

Liknande lediga lokaler i Norrmalm