Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Vasagatan 7

Kontor/Kontorshotell, 3 - 200 m2, Stockholm, Norrmalm

7A Centralen
I myllret på Vasagatan hittar du en anläggning som lever upp till sitt namn. Med fem minuter till tåget och tjugofem minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för att koppla ihop dig med resten av världen.
Här får du tillgång till både konferens och kontor i ombonade lounger, konferensrum med panoramautsikt och ljusa kontor. I en anläggning som bjuder på det bästa av två världar.

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade privata kontorsrum i olika storlekar.
Kontoren varierar från några enstaka till hundratals kvadratmeter och vi har hyresgäster från större väletablerade bolag till mindre startup företag, från alla branscher.
Pris vid förfrågan.

Business Lounge
Business Lounge är den perfekta lösningen för dig som vill arbeta flexibelt i en kreativ miljö.
I medlemskapet får du tillgång till alla våra anläggningar och väljer den som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.
4500 SEK/månad.

Virtual Office
För dig som är i behov av Stockholms bästa adress, men inte ett fysiskt kontor.
1900 SEK/månad.

Omgivning

Vasagatan är ett restaurangtätt område som erbjuder allt från ett stort utbud av lunchrestauranger inne på Centralstationen till trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns också ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner en stund mitt på dagen bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår alldeles runt hörnet från 7A Centralen, når du Arlanda på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta.
Privat P-plats finns att hyra i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. På gångavstånd från kontoret finns också en besöksparkering belägen på Mäster Samuelsgatan. Föredrar du att cykla eller gå till jobbet finns ett låsbart cykelrum i huset och för bättre framkomlighet träder nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i området kring Vasagatan.53770

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Ida Tengman

08-58610700
office@7a.se


Kontakt

Ida Tengman Ida Tengman

08-58610700

office@7a.se

Fler lokaler för kontakt


7A

Läs mer om 7A och deras 4 lediga lokaler

www.7a.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300409

Utvalda lokaler från 7A i Norrmalm


Liknande lediga lokaler i Norrmalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning