Vasagatan 28

Kontor/Kontorshotell, 261 m2, Stockholm, Stockholms innerstad

I en historisk byggnad med karaktär finns nu möjligheten att hyra ett möblerat kontor om 261 kvadratmeter med fullservice och det bästa tänkbara läget i Stockholm city. Här får ditt företag möjligheten att disponera ytan utifrån era önskemål i avskilda lokaler med öppna ytor och privata kontorsrum i varierande storlekar. Med sitt härliga ljusinsläpp och Stockholms Centralstation runt hörnet erbjuds ditt företag här en attraktiv och komplett arbetsmiljö för upp till 55 personer.

Här slipper ni betala för onödiga kvadratmeter och har möjligheten att snabbt skala upp eller ner kontorsytan om förutsättningarna förändras. Alla medarbetare på företaget får dessutom tillgång till attraktiva medlemsförmåner såsom frukost, gemensamma lounger och konferensrum – på fyra anläggningar i Stockholm city.

Välkommen till en av Stockholms mest centrala arbetsplatser!

Omgivning

Vasagatan är ett restaurangtätt område med ett stort utbud av lunchrestauranger, trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår på andra sidan gatan från 7A Posthuset, når du Arlanda på endast 20 minuter. Och från Cityterminalen går bussar till Arlanda, Skavsta flygplats, Bromma flygplats och ut i övriga landet. På Mäster Samuelsgatan, rakt över gatan från ena entrén, finns besöksparkering med möjlighet att hyra privat P-plats.

Övrigt

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta Annonsör
Kontakt


7A
Läs mer om 7A och deras 11 lediga lokaler
www.7a.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320245