Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tegeluddsvägen 76

Kontorshotell, 5 - 200 m2, Stockholm, Gärdet

Affärscenter på Gärdet i nyrenoverade lokaler, beläget i populärt centralt område med många trevliga restauranger och butiker i kvarteren runt omkring. Med 10 minuter ifrån Östermalmstorg och närheten till Lidingö är Gärdet ett område som domineras av branscherna media, finans och bankbolag. Affärscentret har moderna uppvärmnings- och ventilationssystem, ny renoverade kontor med vita höj och sänkbara bord och restauranger, gym och cafeér omger byggnaden.

Omgivning

Gym och caféer omger byggnaden. Strategiskt läge bredvid stora vägar, goda kommunikationsförbindelser ges goda förbindelser till alla delar av staden.

Övrigt

Med direkt närhet finns Stockholms vackraste strövområden där ni kan ni sätta hälsan i fokus då centret ligger ett stenkast ifrån ladugårdsgärdet. Här finns Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för joggingrundor eller skidåkning runt Kaknästornet, området har även ett utomhus gym året om, sommartid finns det även möjligheter att njuta i det utomhusbad som ligger ett stenkast ifrån huset.


Kontakta annonsör
Eva Ununger
0708807329
eva@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Gärdet


Liknande lediga lokaler i GärdetHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning