Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Strandvägen 1

Kontorshotell, 10 - 300 m2, Stockholm, Östermalm

I hjärtat av Östermalm på Strandvägen 1 finner ni Convendum. Ett modernt Coworking-space med flexibla kontors- och konferenslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning finner ni Stureplan med all dess service. Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsbyte. Fokus här är att få medlemmarna att lyckas med sin kärnverksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukostar alla dagar.

Omgivning

Mitt i Central Business District med stort antal restauranger och butiker. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

Övrigt

Som medlemmar på Convendum har ni tillgång till arbetsplatser i Lounge och Cowork ytor. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötesrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga Coworking-spaces. Här garanteras personlig service med hög flexibilitet. Pris 4 995 SEK/månad. Private Office är ett utmärkt alternativ för er som är i behov av eget låsbart kontor: Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris från 11 950 SEK/månad.


Kontakta annonsör
Cristina Stan
0764005330
cristina@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i ÖstermalmLiknande lediga lokaler i ÖstermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning