Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Stormbyvägen 2

Kontorshotell, 12 m2, Stockholm, Spånga

Ett ljust och trevligt kontorsrum i C/O Spånga Center. I Spånga Center finns det en reception med hög servicenivå som är bemannad vardagar 8-17.

I C/O Spånga Center hyr du moderna och effektiva kontor för mindre och medelstora verksamheter, nära både service och kommunikation. Genom att sitta tillsammans med andra företag får du inte bara känslan att tillhöra ett större sammanhang, du har alla möjligheter att bredda ditt nätverk och skapa mer affärer.

Planlösning

C/O Spånga Center är fördelat på 2 plan. På varje plan finns det pentryn och konferensrum. Konferensrummen får hyresgäster utnyttja utan kostnad. I källaren finns det förråd och garage att hyra.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge och ligger i nära anslutning till Spånga pendeltågsstation, endast 13 minuter från Stockholm City. Bussterminal finns med direkta bussförbindelser mot Bromma, Solna och Sundbyberg.

Service

Fastigheten ligger i nära anslutning till Spånga Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, serviceföretag, gym och restauranger, t.ex. populära Tre Kockar i fastigheten.


Kontakta annonsör
Lisa Tegnér
073-7410205
lisa.tegner@profi.se


Kontakt

Lisa Tegnér Lisa Tegnér
073-7410205

lisa.tegner@profi.se

Fler lokaler för kontakt


Profi

Läs mer om Profi och deras 64 lediga lokaler

www.profi.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 283379

Profi

Utvalda lokaler från Profi i SpångaLiknande lediga lokaler i Spånga

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning