Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sankt Eriksgatan 117

Kontorshotell, 10 - 500 m2, Stockholm, Vasastan

I norra delen av det trendiga Vasastan och i det pampiga Bilpalatset ligger co-workinganläggningen ”Stockholm Hagastaden” belägen. I området erbjuds ett rikt utbud av hotell, gym, lunchrestauranger samt bra kommunikationer. Läget är strategiskt även för bilburna!
Om Anläggningen
Detta center är föredelat på två våningsplan och omfattar totalt ca 2700 kvm. Här finns möjlighet att hyra både privata kontorsrum och arbetsplatser i öppen co-workingyta. Som hyresgäst har du tillgång till 7 stycken mötesrum i varierande storlek samt 4 telefonbås. En kontorsplats här innebär fina nätverksmöjligheter som kan ge mervärden. Fin konst av en hyresgäst på centret förgyller vissa väggar i gemensamhetsytorna på centret.
Mycket ingår i hyran, du betalar ett pris och får ett fullt möblerat kontor (med möjlighet att till och med få välja möbler ur en katalog), WiFi, telefoner, el- och va samt bemannad reception som tar emot besökare och sköter posthanteringen. Städning och diskning samt gratis nyttjande av mötesrum under två timmar per dag ingår. Du behöver bara betala separat för förbrukningsvaror som kaffe, kopior och telefonsamtal.
Medlemskap
Det är även möjligt att för en lägre månadskostnad teckna ett medlemskap och då får du följande service:
• Tillgång till alla center globalt (3500 center som även finns på flygplatser).
• Angläggningar med bemannade receptioner med öppentider 8-17 måndag– fredag
• Möjlighet att sitta i alla öppna gemensamhetsytor, businessloungerna samt möjlighet att boka mötesrum via en app med10% rabatt.
• I Stockholm får du tillgång till 12 center som finns på följande adresser:
Alvik: Gustavlundsvägen 12
City/Östermalm: Engelbrektsgatan 8-11, Klarabergsgatan 29, Mäster Samuelsgatan 60, Olof Palmes gata 29, Östermalmstorg 1
Kista: Kistagången 20 B
Solna/Frösunda:Gustav III:s Boulevard 34, Svetsarvägen 15 Vretenvägen 13 B,
Södermalm/Hammarby Sjöstad:Hammarbybacken 27, Ringvägen 100 E

Kommunikationer

Inom ca 5 minuters promenadavstånd ligger tunnelbanestationerna är Sankt Eriksplan och Odenplan (där även pendeltåg passerar). Flertalet busslinjer passerar i området, bland annat stombusslinje två och flygbussar till Arlanda stannar alldeles utanför porten. Det här är ett utmärkt kommunikativt läge för bilburna med närheten till både E4an och Norra Länken.

Service

I närområdet finns goda träningsmöjligheter, post- och bankontor samt ett stort antal restauranger, caféer och butiker att välja bland. Det är gångavstånd till Birkastan, Odenplan, och Sankt Eriksplan med all tänkbar service man kan önska sig.

Övrigt

Intresserad av att hyra kontorsplats eller teckna medlemskap? Kontakta förmedlaren för att boka in en visning eller för senaste info om vad som just nu finns tillgängligt.


Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301713

Liknande lediga lokaler i VasastanHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning