Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Österögatan 1

Kontorshotell, 41 m2, Stockholm, Kista

Stort rum på centralt kontorshotell

Välkommen till Österögatan och detta trevliga kontorshotellet i tre våningsplan. Just nu har vi lediga kontorsrum om 10, 15 och 41 kvm. Det finns konferensrum och gemensamhetsytor med pentry på varje våningsplan. I hyran ingår värme, ventilation, el och fastighetsskatt. Kontorshotellet har inbrottslarm. Parkering finns för den som önskar. Kontakta oss för mer information.

Trevligt kontorshotell i Kistas expansiva företagsområde. För dig som hyresgäst kan vi erbjuda en lugn och trevlig miljö i ljusa och fina lokaler. Kontorshotellet är beläget på tre våningsplan med totalt 59 kontorsrum. På varje plan finns konferensrum, wc samt pentry och gemensamma utrymmen.

Omgivning

Kista arbetsområde, även kallat Kista Science City, är känt som ett ledande område i Sverige inom informations? och kommunikationsteknologi (ICT) med nära 10 000 företag och 75 000 anställda.

Planlösning

Just nu har vi lediga rum om 10, 15 och 41 kvm på detta kontorshotell. Kontakta ansvarig uthyrare om du söker någon annan rumsstorlek än som finns annonserat.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Direkt anslutning till E18 och E4. Flygbussar mot Bromma och Arlanda flygplats trafikerar även Kista.

Service

Kista Galleria har all önskvärd service. Här finns butiker och restauranger, post, bank, mataffär, apotek och systembolag. I Victoria Tower finns exklusiva hotellrum, restauranger, kontor samt en skybar.


Kontakta annonsör
Vianne Qattan
010-482 71 42
vianne.qattan@klovern.se


Kontakt

Vianne Qattan Vianne Qattan
010-482 71 42

vianne.qattan@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 267 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298020

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Kista


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning