Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Österögatan 1

Kontorshotell, 10 m2, Stockholm, Kista

Populärt kontorshotell i centrala Kista

Välkommen till centrala Kista och detta trevliga kontorshotell. Just nu har vi lediga rum mellan 10-41 kvm. Läget är optimalt med direkt närhet till kommunikationer och god service. Kista Galleria med all önskvärd service finns i närheten. Kista passar er som önskar nätverka och expandera i en kreativ miljö. Kontakta oss för mer information.

Karaktäristisk fastighet precis vid infarten till Kistas expansiva företagsområde. För dig som hyresgäst kan vi erbjuda en lugn och trevlig miljö i ljusa och fina lokaler. Kontorshotellet har totalt 3 våningsplan med 59 st kontorsrum. På varje plan finns konferensrum, wc samt pentry och gemensamma sittplatser.

Omgivning

I dag befinner sig Kista i en expansiv fas gällande såväl kommersiell verksamheter, bostäder och butiker. Kista arbetsområde, även kallat Kista Science City, är känt som ett ledande område i Sverige inom informations? och kommunikationsteknologi (ICT) med nära 10 000 företag och 75 000 anställda.

Planlösning

Vi har lediga rum om 10, 15 och 41 kvm. Kontakta ansvarig uthyrare om ni önskar något annat än som finns annonserat.

Kommunikationer

Till Kista tar man sig enkelt såväl med tunnelbana, pendeltåg och buss. Kista ligger nära E4 och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma flygplats stannar i Kista.

Service

Kista Galleria som förser området med all tänkbar service finns på några minuters promenad. Här finns förutom butiker och restauranger, ett servicebud med bland annat post, bank, mataffär, apotek och systembolag. I Victoria Tower finner ni exklusiva hotellrum, restauranger, kontor samt skybar.


Kontakta annonsör
Vianne Qattan
010-482 71 42
vianne.qattan@klovern.se


Kontakt

Vianne Qattan Vianne Qattan
010-482 71 42

vianne.qattan@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 267 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298008

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Kista


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning