Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Nybrogatan 6

Kontor/Kontorshotell, 46 m2, Stockholm, Östermalm

Ett stenkast från Strandvägen och på Östermalms bästa gågata finns detta representativa kontorshotell. Just nu finns möjlighet att hyra ett mycket vackert rum om med öppen spis och egen balkong om 46 kvm!

Omgivning

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Planlösning

Kontorshotellet är beläget i ett vackert jugendhus bakom Dramaten som uppfördes under 1920 talet.

Kontorshotellet brukar vanligtvis vara helt fullt, men just nu finns det tillfälle att hyra ett mycket vackert rum om ca 46 kvm. Hyresgästen som hyr rummet får själv möblera upp det efter eget tycke. Rummet är mycket vacker med öppen spis och egen balkong som vätter ut mot Nybrogatans myllrande folkliv. Väggarna är vitmålade väggar och golvet är i korgvävsparkett.

Om kontorshotellet:
Kontorshotellet har 35 kontorsrum i olika storlekar och karaktärer från ca 10 kvm till ca 70 kvm. Hotellets gäster har tillgång till 5 konferensrum i olika storlek som rymmer 2-20 personer. Hyresgästerna har tillgång till gemensamhetsutrymmena och här finns två pentryn.

Här finns också en bemannad reception. Kontorshotellet har en låg egen profil vad gäller ”branding” då tanken är att hyresgästerna själva skall få profilera sig utåt.

För hotellets hyresgäster finns goda expansionsmöjligheter i det fall ett bolag skulle behöva större ytor på sikt. Den flexibla avtalskonstruktionen gör det också är lätt att minska i yta om sådant behov skulle uppstå.

Hyra: 43 500 kr/månad + moms. Rummet kan ej hyras av omomsad hyresgäst.

I kontorsservicen ingår tillgång till konferensrum, larm, reception, telefonbevakning, posthantering, kopiering/skanner/printer, frankeringsmaskin, städning, kaffe m.m.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmtorgs t-banestation samt flera busslinjer och spårvagn som trafikerar Strandvägen.

Service

Nybrogatan är Östermalms trevligaste gågata med ett mycket bra shoppingutbud. Här finns en mängd trevliga små butiker, systembolag, Åhlens med mera. Sturegallerian ligger inom kort gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Östermalmstorg. Du har också nära till Dramatens kulturutbud.

Övrigt

Parkeringsmöjligheter på kringliggande gator enligt stadens tariff och i parkeringsgarage.

Kontorshotellet tecknar tillsvidareavtal med sina hyresgäster med 6 månaders uppsägningstid.

Våning 4 och 5.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298172
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning