Magnus Ladulåsgatan 1

Kontor/Kontorshotell/Övrigt, 15 - 300 m2, Stockholm, City

Vi erbjuder fyra olika typer av kontorslösningar.
Lounge, för den som vill sitta i en kreativ miljö, ta del av nätverkande, boka rum och kunna röra sig fritt i lokalerna.
Flexplats, för den som vill ha full access dygnet runt, tillgång till ergonomiska möbler samt bokning av konferens.
Fasta plats, för den som driver enmansbolag och vill ha tillgång till en ståendekontorsplats att komma tillbaka till och samtidigt får ta del av alla våra förmåner.
Kontorsrum, för er som vill ha möjlighet att stänga en dörr och sätta en personlig prägel på er kontorsyta.

Omgivning

Alldeles intill The Park Södra kan du ta del av gröna parkområden och den hippa söderkulturen som erbjuder butiker, trendiga restauranger och caféer.

Planlösning

The Park Södra består av fyra våningsplan med ett populärt jobbcafé på nedervåningen. Våningsplan 1 och 2 består främst av öppna kontorslandskap och konferensrum. Här hittar du även vår service-desk där vår Mood Manager är stationerad. Våningsplan 3 och 4 erbjuder främst eventytor samt kontorsrum i olika storlekar för att kunna tillfredsställa både små och medelstora företag. Det är främst tänkt att företag ska ha möjlighet att sitta hos oss en längre period och att vi under tiden kan förse dem med olika kontorslösningar beroende på utvecklingsfas.

Kommunikationer

Strax intill hittar du Stockholm Södras pendeltågsstation. Buss 4 stannar några meter framför co-officet och både gröna och röda linje finns att tillgå med en promenad på cirka tio minuter.

Service

The Parks co-office erbjuder alla våra medlemmar full service.
Här får du tillgång till gratis kaffe och te, lunchcafé, catering, konferensrum, fredagsfrukost, fullt utrustat kök, skrivare, seminarium, ergonomiska möbler, lounge-access till alla anläggningar, after work, bemannad reception och mycket mer.

Det här ett all inclusive-koncept vilket innebär att alla våra medlemmar ska känna att de kan komma in och ge fullt fokus på jobb och nätverkande. The Parks community ska ge dig en känsla av värme och gemenskap.

Vid beslutsångest erbjuder vi gratis dagspass som inkluderar alla våra förmåner inklusive en privat visning med en av våra rådgivare.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Axel Wendelius

0761662555
axel@thepark.se


Kontakt

Axel Wendelius
Axel Wendelius

0761662555

axel@thepark.se

Fler lokaler för kontakt
The Park Kontorshotell

Läs mer om The Park Kontorshotell och deras 3 lediga lokaler

thepark.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302666

Utvalda lokaler från The Park Kontorshotell i City

Liknande lediga lokaler i City