Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Engelbrektsgatan 9-11

Kontor/Kontorshotell, 10 - 50 m2, Stockholm, Humlegården

Utöka ditt nätverk i modernt inredda kontor vid Humlegården. Flexibla arbetsplatser finns i ett anrikt 1800-talshus på Beskow.


Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Sättet vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-beskow?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal

Omgivning

Regus Beskow ligger vid Humlegården på Östermalmstorg, nära hjärtat i Stockholms finansdistrikt runt Stureplan. I ett vackert 1800-talshus med modernt inredda kontor och mötesrum finns allt du behöver för att göra affärer och knyta kontakter.

Kommunikationer

T-bana Östermalmstorg.

Service

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett privat och fullt möblerat kontor med höj- och sänkbart bord, stol och skåp och ger er tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.
Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Övrigt

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-beskow?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263515

Regus

Utvalda lokaler från Regus i HumlegårdenLiknande lediga lokaler i Humlegården

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning