Inga bilder finns för lokal
Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Blekholmstorget 30 F

Kontorshotell, 30 m2, Stockholm, City

I bästa läge i Stockholms city erbjuder det nyöppnade och toppmoderna UMA Workspace Kungsbron såväl privata kontor i olika storlekar som attraktiva coworking-kontor med 24/7-tillgänglighet och högkvalitativa servicetjänster ett stenkast från Stockholms Centralstation, Cityterminalen och Arlanda Express.
Dessa moderna och flexibla kontorslösningar erbjuder allt du behöver för effektivt arbete, nätverkande, service och flexibilitet i en stimulerande och smakfullt inredd modern miljö.
De privata kontorsrummen finns i storlekar mellan 6,5 – 30 kvm med plats för mellan 1-6 personer. Kontoren är alla låsbara och fullt utrustade, med bl.a. höj- och sänkbara skrivbord.
De populära coworking-arbetspatserna innebär en flexibel lösning där du kan välja mellan ett dags- eller månadsbaserat medlemskap, med dedikerad eller icke-dedikerad skrivbordsplats, och där även kostnadseffektiva teamlösningar är tillgängliga.
Oavsett val av medlemskap ingå alltid tillgång till en rad högkvalitativa tjänster, som WiFi, postlåda, virtuell adress, moderna mötesrum för upp till 16 personer, telefonrum, utskrift och kopiering, kaffe och te, UMA Community med community manager och regelbundna evenemang, skåp, duschar och städning.


Kontakta annonsör
Ferdinand Vonfluck
0705 - 39 02 80
ferdinand.vonfluck@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning