Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Arenavägen 55

Kontorshotell, 92 m2, Stockholm, Globen

Lokal på kontorshotell

Välkommen till Arenavägen 55 i Globen city. Här finns en ljus kontorslokal som är del i en kontorsgemenskap. Hyresgästerna har tillgång till gemensamt pentry, matsal och konferensrum. Det är ett rivningskontrakt som kan förhyras längs till och med 2020-12-31. Kontakta oss för mer information.

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.Arenan 2 ligger närmast Tele2 Arena och innehåller kontor, Globen Shopping med 60 butiker och restauranger samt garage med ca 1 600 parkeringsplatser. Byggnaderna har 9 våningar med entré från plan 3 och 4. Eftersom byggnaderna är uppförda med pelarkonstruktion är det möjligt att skapa en flexibel och effektiv planlösning i lokalerna.

Omgivning

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.

Kommunikationer

Tunnelbana Globen och Gullmarsplan och tvärbanan finns på gångavstånd.

Service

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym och läkare


Kontakta annonsör
Sofia Persson Borg
010-482 72 09
sofia.perssonborg@klovern.se


Kontakt

Sofia Persson Borg Sofia Persson Borg
010-482 72 09

sofia.perssonborg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 291 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299161

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Globen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning