Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kunskapslänken 36

Kontorshotell, 10 m2, Linköping, Vallastaden

Coworking space i Vallastaden.

Välkommen till framtidens kontorsmiljö!

Nu har du chansen att flytta till ett av Sveriges modernaste kontorshus. Vår företagsmiljö i Linköpings helt nya stadsdel Vallastaden är perfekt för dig som vill jobba flexibelt, hållbart och i nära samverkan med andra.

I bottenvåningen finns vårt coworking space. Här finns inga fasta platser - du sätter dig och jobbar precis där du känner för just den dagen. Denna miljö passar perfekt för dig som jobbar själv men som vill ha tillgång till kontorets bekvämligheter och ett nätverk av trevliga kollegor.

Du får tillgång till konferensrum, utomhusarbetsplats, kök och det senaste inom integrerad arbetsplatsteknologi. Och kanske viktigaste av allt, ovärderliga möjligheter till kunskaps- och idéutbyte med andra likasinnade.

På plan två finns privata kontorsrum att hyra för dig som vill ha det bästa av två världar. Du får ett eget kontor, samtidigt som du får fri tillgång till bottenvåningens coworking space.

Du som bara vill utnyttja bottenvåningens coworking space då och då kan dessutom välja att ladda ett kort med 10 tillträden som gäller under tre månader.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer!

Snabbfakta:
* Coworking space på plan 1
* Privata kontor (med tillgång till coworking space) på plan 2
* Utomhusarbetsplats plan 7
* Bemannat med kontorsvärd
* Kaffe
* Fullt utrustade konferensrum
* Trådlöst nätverk
* Tillgång till telepresence-robot
* Låsbara förvaringsskåp.

Omgivning

Vallastaden är Linköping nya innovativa stadsdel som under september 2017 visades upp för världen i Sveriges största bo- och samhällsexpo. Stadsdelen är belägen mellan Linköpings universitet och företagsparken Science Park Mjärdevi, bara 15 minuter på cykel från Linköpings stadskärna. Sankt Kors företagsmiljö ligger i det nya Torgkvarteret med närhet till restauranger, caféer, gym och rekreationsmöjligheter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med frekventa busslinjer.


Kontakta annonsör
Emma Alsér
013-263469
hyralokal@sanktkors.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning