Fridtunagatan 33

Kontorshotell, 12 - 16 m2, Linköping, Centrum

Kontorshotell i Ebbepark.

Välkommen till Ebbepark - en modig, omtänksam och smart del av staden! Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Parken präglas av en modig innovationskultur där företag ofta delar både idéer och resurser med varandra.

På Westmangatan 37 i Ebbepark erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, Alla kontor har tillgång till konferensrum och pentry/pausrum som delas med andra hyresgäster. Upplägget passar perfekt för dig som ser arbetsplatsen som en mötesplats och som vill bli del av en gemenskap med andra företag.

Omgivning

Omgivning/natur

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Mjärdevi Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Ebbepark är på väg att omvandlas från en traditionell företagspark till framtidens hållbara tillväxtmiljö. Under de kommande åren ska verksamhetsytan fördubblas och nya bostäder ska byggas, tillsammans med utrymmen för skola, vård, service och rekreation. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Närservice

Restaurang och servicebutik i området.

Kommunikationer


Goda bussförbindelser.
Sunfleets bilpool och Linköpings elcykelpool LinBike finns på plats.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Industrin 1

Våningsplan

2 av 3

Planlösning

Kontorsrum i varierande storlek. Tillgång till gemensamt pentry och konferensrum.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Marie Athlöf
013-205602
hyralokal@sanktkors.se

Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Centrum