Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Science Towers

Kontorshotell, 12300 m2, Jönköping, Centrum

SCIENCE TOWERS
Med målet att skapa fler entreprenörer, fler tillväxtföretag och en stark regional innovationsmiljö i Jönköpings län ser Science Park och Jönköpings Kommuns Fastighetsutveckling AB ett behov av att bygga framtidens mötesplats – där näringslivet, entreprenörskapet och akademien kan mötas. Nu planeras den nya byggnaden Science Towers som kommer att byggas i direkt anslutning till Science Park och Jönköping University.

Fastigheten Science Towers är planerad till cirka 12300 kvm BTA med 15 våningar och cirka 70 meter i höjd samt eventuellt ett garage under mark. Fastighetsägare är Jönköpings Kommuns Fastighetsutveckling AB. Detaljplan ligger för närvarande för granskning och byggstart planeras till hösten 2019.

Science Park finns till för dig som gillar entreprenörskap och innovationer. Här samlas människor med olika bakgrund och kunskap som vill träffas, utbyta kunskap, inspireras och få varandra att växa. För att skapa en ännu tydligare mötesplats där näringslivet, entreprenörskapet och akademien kan mötas över branschgränserna bygger vi nu Science Towers – framtidens mötesplats och Jönköpings läns gemensamma vardagsrum för entreprenörskapet.

På Science Park brinner vi för att hjälpa människor, idéer och företag att utvecklas och vi brinner för att utveckla det regionala innovationssystemet. Med målet att skapa fler entreprenörer, fler tillväxtföretag och en stark regional innovationsmiljö i Jönköpings län jobbar vi med studenten, entreprenören och forskaren såväl som med det nystartade bolaget, storbolaget och investeraren. Vi finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Kärnverksamhet är affärsutveckling, det vill säga att utveckla nya affärer och att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag.

Vi coachar årligen människor med över 1000 idéer kring nya produkter, tjänster och processer vilket leder till 250–300 nya företagsstarter i länet. Dessutom bidrar vi till att skapa nya affärer för befintliga företag i Jönköpingsregionen, samt driver tre riskkapitalbolag och ett investerarnätverk med över 100 investerare som letar spännande bolag att engagera sig i. För är det något vi jobbar aktivt för så är det att de tusentals människor som vi årligen möter ska bilda en community som både skapar affärer och matchningsmöjligheter.

VARFÖR BYGGER VI NYTT?

Science Parks lokaler är i dag fullbelagda med entreprenörer och spännande bolag – och fler står på kö. Eftersom efterfrågan på våra lokaler är hög ser ser vi ett behov av att bygga ut. Det gör vi genom att komplettera den befintliga byggnaden med moderna och flexibla kontorsmiljöer. Vi ser nämligen en styrka i att ännu tydligare skapa ett kvarter där högskolan, näringslivet och det offentliga möts och där en större densitet av människor kan ansluta till ett gemensamt vardagsrum för entreprenörskapet.


Kontakta annonsör
JKPG FAST
036-108072
Info@jkpgfast.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning