Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Strandgatan 1

Kontorshotell, 13 m2, Halmstad, Centrum

Kontorshotell invid Tullkammarkajen

Välkommen till Strandgatan 1-3. Här finns ett trevligt rum på kontorshotell med ett av Halmstads mest attraktiva lägen invid Tullkammarkajen och Centralstationen. Ta gärna båten till jobbet och lägg till vid kajen precis utanför kontoret. Serviceutbudet i området är mycket bra med trevliga restauranger. Kontakta oss för mer information.

Mitt på Tullkammarkajen, med Nissan som närmsta granne finns Tullhuset. Fastighetens läge är det allra bästa mellan resecentrum och stadskärnan. Fantastisk utsikt över Nissan och småbåtshamnen. Fastigheten är nyrenoverad i absolut toppskick.

Planlösning

Kontorsrum i kontorshotell avsett för en person. Det finns tillgång till gemensamt pentry och konferensrum. I hyran ingår kaffe, tillgång till konferensrum, skrivare och trådlöst internet.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Med resecentrum som närmsta granne kan man enkelt pendla från hela Halland och Småland. Det finns även stadsbusstrafik intill i den nybyggda bussterminalen. Det tar bara 5-10 minuter att promenera utmed Nissan in till centrum. Väljer man att ta båten till jobbet, går det att lägga till på kajen alldeles utanför byggnaden. Det är inte många kontor som har den möjligheten.

Service

I anslutning till fastigheten finns Centralstationen med kiosk och restauranger. På bara ett par minuters promenad når ni Halmstads centrum.


Kontakta annonsör
Ervin Mezei
010-482 77 53
ervin.mezei@klovern.se


Kontakt

Ervin Mezei Ervin Mezei
010-482 77 53

ervin.mezei@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 267 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298738

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning