Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

The House Nya Hovås - Björklundavägen 24

Kontor/Kontorshotell, 1 - 30 m2, Göteborg, Hovås

The House är ett nytt kontorskoncept. Det bygger på medlemskap. Du hyr på kort eller lång tid, öppen plats, fast plats, zon eller konferensrum. Här samlas entreprenörer och frilansare, volontärer och eldsjälar, kreatörer och visionärer. Vi bildar ett samskapande nätverk som blir starkare tillsammans. Vi ordnar allt det där som brukar vara förbehållet stora företag; fantastiska miljöer, IT-nätverk, skrivare, vacker och funktionell inredning och belysning, riktigt gott kaffe, konferensservice och inspirerande föreläsningar. Vill du springa på lunchen så kan du sedan basta och duscha i omklädningsrummet med relaxavdelning. Här finns dessutom en piazza med allt från kaffebar och öppen spis till bibliotek. På tredje våningen finns en stor terrass med utomhuskök och orangerie där du kan umgås med dina kunder. Vi har en Front of House-manager som sköter all service. Så att du kan fokusera på det som är viktigast, att utveckla din verksamhet. The House ligger i Nya Hovås i sydvästra Göteborg, nära havet och tio minuter från stan. Det här är den första The House-enheten som byggs och vi planerar för fler.

Omgivning

I Nya Hovås växer en småskalig blandstad med plats för personligheter fram, inom de närmaste åren kommer 1300 bostäder att byggas i området. Redan idag är Nya Hovås en handelsplats med över 100 000 besök i månaden. Nya Hovås är på väg att bli en plats där hav och natur möter bekvämt boende, ambitiösa företag och inspirerande shopping.

Kommunikationer

Nya Hovås är beläget vid brottskärrsmotet längst riksväg 158 bara 1,2 mil från centrala Göteborg. Västtrafiks Rosa Express tar dig snabbt och smidigt till Nya Hovås från Göteborg med feminuterstrafik under morgon och eftermiddag. Om du har bra flås når du Nya Hovås på tjugo minuter från Linnéplatsen.

Service

I närområdet finns idag en ICA, vårdcentral, parkeringar och mycket mer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Caroline Bengtsson
031-7126911
0733-120912
caroline@the-house.se


Kontakt

Caroline Bengtsson Caroline Bengtsson
031-7126911
0733-120912

caroline@the-house.se

Fler lokaler för kontakt


Next Step Group

Fler lokaler från Next Step Group

nsgroup.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 264660
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning